Priredbom djece Dječjeg vrtića Kutina obilježeno 60 godina rada

Dječji vrtić Kutina prigodnim programom obilježio je veliki jubilej, 60 godina rada ustanove osnovane 13. 12. 1963.

 Na dugogodišnji rad podsjetili su prezentacijom o razvoju vrtića tijekom godina. Sjetili su se i bivših ravnatelja Dječjeg vrtića Kutina, od samih početaka osnutka vrtića, do danas. Tako su uz sadašnju ravnateljicu Sandru Todorov prisutne bile i bivše ravnateljice Josipa Klopček i Jasna Borovnjak.


 Sve su one dale obol vrtiću kakav je danas. Kratki podsjetnik na 60 godina rada prikazan je, kako kroz sudjelovanje djece kroz razne aktivnosti tijekom godina, tako i kroz osvještavanje djece o ekologiji, te postizanju eko statusa kojega odgajateljice svakodnevno njeguju u radu s djecom.
 

Ravnateljica Dječjeg vrtića Sandra Todorov zahvalila je svojim prethodnicama te svima koji podupiru rad Dječjeg vrtića Kutina, Gradu Kutini kao osnivaču, a najviše odgajateljicama koje svakodnevno rade s djecom, kao i roditeljima polaznika.


  Riječima podrške priredbu je otvorio gradonačelnik Kutine, Zlatko Babić, a program su predstavila djeca iz svih objekata Dječjeg vrtića Kutina.

Odlična atmosfera i spontani nastupi, najbolje su što nam djeca mogu pružiti, a što su jučer pokazali pred mnogobrojnom publikom za koju je dvorana Doma kulture bila uistinu premala, te bi se dogodine, sudeći po jučerašnjem posjetu zainteresiranih, moglo razmisliti i o nastupu u većem prostoru.