Dani repušničke kulture 2023.

U organizaciji KUD-a Repušnica održana je tradicionalna priredba Dani repušničke kulture. U programu piredbe sudjelovali su KUD Repušnica, učenici PŠ Repušnica, prikazan je nagrađivani film “Avanture jednog puža” Filmske družine OŠ Stjepana Kefelje Kutina te su članovi KUD-a izveli II. čin predstave Neš ti mene. Izložbom su se predstavili slikarica Branka Vrbanić te suvenirima mjesni OPG-ovi..
Dani repušničke kulture priredba je koja krajem godine predstavlja rad mještana Repušnica u području kulture i društvenog života Grada Kutine. Ove godine priredba je odrfžana u POU Kutina, jer je započela rekonstrukcija Pučkog doma u Repušnici. Sanja Durbek, predsjednica KUD-a zahvalila je na domaćinstvu te je izrazila uvjerenje kako će obnovljeni dom dati novi zamah radu KUD-a i kulturnjaka u Repušnici. Dražen Kinderman, predsjednik VMO Repušnica prisnažio je kako bi radovi rekonstrukcije doma u Repušnici trebali biti završeni do listopada iduće godine. U ime gradonačelnika Kutine Repušnjacima je zahvalio i čestitao Robert Kolenc, pročelnik ureda gradonačelnika.
Marijana Petir, saborska zastupnica pohvalila je rad KUD-a Repušnica, jer je veliki njihov doprinos očuvanju i njegovanja tradicija i vrijednosti hrvatskog naroda.

GALERIJA FOTOGRAFIJA