54.747,00 eura za kutinski vrtić

U ime Grada Kutine gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić preuzeo je ugovor o dodjeli financijskih sredstava gradovima indeksa razvijenosti od V. do VIII. skupine za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godine od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. 
Naime, državna tajnica Željka Josić svečano je uručila ugovore gradovima indeksa razvijenosti od I. do IV. skupine i onima od V. do VIII. skupine, među kojima je  i Kutina. “Grad Kutina ovom je prigodom osigurao 54.747, 00 eura za poboljšanje uvjeta u dječjem vrtiću Kutina koja su osigurana u Državnom proračunu Republike Hrvatske i biti će iskorištena za dobrobit vrtićanaca i djelatnika i djelatnica našeg vrtića”, poručio je gradonačelnik Babić.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je image-1.png


Dodijeljena financijska potpora koristiti će se za financiranje troškova režija i prehrane za razdoblje od 01.09.2022. godine do 31.08.2023. godine, te je time  ostvaren je  i posebni cilj  Program potpore gradovima indeksa razvijenosti od V. do VIII. skupine za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini– ublažavanje posljedica rasta cijene energenata na osnivače dječjih vrtića uslijed energetske krize. (www.kutina.hr)