Udruga dijabetičara Grada Popovače održala redovnu godišnju skupštinu

Udruga dijabetičara Grada Popovače održala je redovnu godišnju skupštinu na kojoj je izvješće o radu predstavio predsjednik Renato Beronić.

Kako je tom prilikom naglasio, uslijed još uvijek prisutnih epidemioloških mjera i preporuka vezanih za koronavirus, prošle je godine Udruga djelomično realizirala program svoga rada te su aktivnosti i dalje bile u značajnoj mjeri smanjene obzirom da članstvo pripada rizičnoj skupini.

„Među najznačajnijim aktivnostima možemo izdvojiti naše akcije mjerenja razine šećera u krvi i krvnog tlaka u sklopu programa različitih manifestacija u nekoliko mjesnih odbora na području Grada Popovače, a na kojima tradicionalno bilježimo vrlo kvalitetan odaziv građana“- istaknuo je Beronić te podsjetio i kako su članovi Udruge sudjelovali na zajedničkim akcijama povodom obilježavanja Svjetskog dana dijabetesa i Svjetskog dana zdravlja.

Kada je riječ o planovima za ovu godinu, Udruga namjerava organizirati stručna tematska predavanja te razvijati suradnju sa drugim udrugama u okruženju koje imaju srodna područja djelovanja.

Ovogodišnju skupštinu Udruge dijabetičara je, pored ostalih gostiju, pozdravio predsjednik Gradskog vijeća Saša Jagarčec.