Za pravnu i pravednu Hrvatsku u EU

Kandidati s liste stranke Pravo i pravda za Europske izbore predstavili su se danas u Kutini. Nositelj ljiste sudac Mislav Kolakušić podsjetio je kako je do europskih izbora preostalo još šest dana. „Smjer koji će ići Hrvatska i Europska unija u rukama je građana. Proteklih 5 godina bilo je razdoblje društvenog i moralnog proapdanja. O glasovima građana ovisi hoće li u erupskom parlamentu Hrvatsku zastupati pošteni i hrabri građani koji će ukazati na nepravilnosti.“, rekao je Mislav Kolakušić. Kao primjer građanske hrabrosti istaknuo je primjer zviždačice Adrijane Cvrtile. „Sve koji ukazuju na nepravilnosti, korupciju i kriminal štite europski propisti. Ali, sudovi u Hrvatskoj ne poštuju europske propise. Mi ćemo podržati sve koji se usude dignuti svoj glas i za njih ćemo zatražiti pravo i pravdu.“, poručio je Mislav Kolakušić te je pozvao građane da u nedjelju izađu na izbore zastupnika u Europskom prlamentu.
Zviždačica Adrijana Cvrtial potvrdila je kako joj je jedinu zaštitu omogućila primjena europskih propisa, ali ti se propisi poštuju samo na nekim sudovima.
Na predstavljanju kandidata stranke i liste Pravo i pravda u Kutini govorili su i kandidati prof. Ivan Lovrinović i Ivan Velibor Sinčić te su poručili građanima da za dostojanstveno i borbeno predstavljanje Hrvatske u europskom parlamentu u nedjelju izađu na izbore i daju grlas listi Pravo i pravda.