Nagrađeni najuspješniji učenici i njihovi mentori

Gradonačelnik Josip Mišković sa svojim zamjenikom Lovrom Miklaužićem posjetio je, 20. lipnja, OŠ Popovača i OŠ Zorke Sever kako bi čestitao i prigodno nagradio najuspješnije učenike koji su na županijskim, državnim odnosno međunarodnim natjecanjima tijekom školske godine 2023./2024. izborili prva tri mjesta.

Čestitajući im na njihovu uspjehu, gradonačelnik je izrazio izniman ponos činjenicom da popovački osnovnoškolci uz voditeljstvo i angažman svojih mentora postižu izvrsne rezultate na svim razinama, te naglasio kako uz ovo simbolično nagrađivanje Grad nastoji poručiti svim učenicima kako se njihov trud i rad cijeni. „Novčanim nagradama nagrađuju se pojedinačni uspjesi, dok se za ekipna natjecanja dodjeljuju prigodni pokloni. Ukupno je ove godine uručeno 120 nagrada“- naglasio je gradonačelnik Mišković.

Uz izraz čestitke i želju da nastave ostvarivati ovako uspješne rezultate, gradonačelnik je u znak pažnje učenicima i njihovim mentorima uručio prigodne darove, a u ime Osnovne škole Popovača i Osnovne škole Zorke Sever Gradu su se zahvalili ravnatelji Dražen Mlakar i Zvjezdana Martinec.