ŠNK “Jelengrad” održao godišnju skupštinu

Športski nogometni klub „Jelengrad“ iz Gornje Jelenske održao je redovnu godišnju skupštinu na kojoj su predstavljena izvješća za prošlu godinu.

„Što se tiče infrastrukture u protekloj godini obnovili smo prostorije šanka uz pomoć ljudi iz našeg sela, napokon smo dobili rasvjetu na igralištu te se treninzi i utakmice mogu odvijati u svako doba dana, priključili smo se na gradski vodovod, a od Zajednice sportskih udruga Grada Popovače na korištenje smo dobili traktorsku kosilicu. Od sportskih događanja organiziran je drugi malonogometni noćni turnir na kojem je sudjelovalo 9 ekipa, organiziran je 1. memorijalni nogometni turnir Erdelj-Tomac u noćnom formatu. Sudjelovale su 4 seniorske ekipe i dvije veteranske ekipe, održan je 1. turnir pionira sa 4 ekipe. Osnovali smo pogon prstića uz pomoć županije koja nam je donirala 1700€ za golove kako bi domaće utakmice mogli odigravati u Gornjoj Jelenskoj“ – stoji u Izvješću.

Što se tiče 2024. godine planiraju se napraviti uz pomoć Grada novi temelji i nadstrešnica te dovesti do toga da prostorije kluba i oko kluba budu centar društvenih događanja u Gornjoj Jelenskoj, u planu je promjena stolarije i uvesti neki oblik grijanja u prostorije kluba te završiti tuševe u sudačkim prostorijama.

Skupštini je ispred Grada Popovače nazočio zamjenik gradonačelnika Lovro Miklaužić.