Fitnes klub “Fit” djeluje u novouređenom prostoru

Članice Fitnes kluba „Fit“ koji uspješno već više od 7 godina djeluju na području Općine Velika Ludina započinju s aktivnostima u novouređenom prostoru.

30-ak marljivih članica različitih dobnih skupina tako će salu velikoludinskog društvenog doma zamijeniti prostorom koji je prilagođen i opremljen prema njihovim potrebama, a nalazi se u sklopu Društvenog doma Vidrenjak.

Pod stručnim vodstvom instruktorice grupnog fitnesa Marine Kovačić treninzi se odvijaju dva puta tjedno, a uz korektivnu gimnastiku, odnosno vježbe prilagođene ženama u zlatnoj dobi, treninzi su kombinacija workouta, pilatesa i yoge. Vježba se i s rekvizitima, težinom vlastitog tijela, uz glazbu koja svaki trening čini opuštajućim.

Prenamjenu prostora financirala je Općina Velika Ludina, radove su izvršili djelatnici općinskog komunalnog poduzeća Ludina d.o.o., a samo uređenje, prilagodbu i opremanje Marina Kovačić uz pomoć obitelji.

Novi prostor omogućit će adekvatnije i češće treniranje i druženje te mogućnost upisa novih članica i članova, a upravo uz te želje Marini Kovačić na novom je uspjehu čestitao i načelnik Dražen Pavlović.