Članovi KBK “Moslavac” uspješni na europskom kupu u Zgrebu

KBK „Moslavac“ iz Popovače proteklog je vikenda sudjelovao najednom od najvećih turnira u tom sportu, WAKO European cup „Zagreb Open“ 2024, koji se održao u zagrebačkoj Areni.

U konkurenciji od ukupno 3066 prijava boraca 267 klubova iz 30 zemalja Kickboxing klub „Moslavac“ iz Popovače osvojio je ukupno dvije brončane i dvije srebrne medalje.

Srebro su osvojili Rafaela Mišković u disciplini Pointfighting u kategoriji mlađih kadetkinja +47kg i Mateo Đudarić u disciplini Light-contact u kategoriji seniora -84kg. Andreas Maranić u disciplini Pointfighting u kategoriji mlađih kadeta +47kg te Ivan Pavao Nikolić u discipli Light -contact u kategoriji juniora -57kg osvojili su bronce.

Iz kluba pohvaljuju i ostale natjecatelje koji nisu uspjeli doći do medalje ali su dali sve od sebe, a to su: Lana Kržak, Viktorija Kržak, Klara Novoselec, Ana Katanić, Mihaela Katanić, Katarina Katanić, Marta Cvitanović, Ana Nikolić, Arijana Miletić, Niko Petranović i Patrik Jelaš.

Napominju i da je u određenim kategorijama bilo i preko 40 natjecatelja te čak ni dvije/tri pobjede nisu bile dovoljne za postolje.