Održana skupština DVD-a Podbrđe

DVD Podbrđe održao je 91. redovnu godišnju skupštinu.

„U protekloj godini uspješno su provedene sve aktivnosti i zadaci postavljeni pred nas ostvarujući ciljeve Društva, da na dobrovoljnoj osnovi razvijamo i unaprjeđujemo vatrogastvo i zaštitu od požara, sukladno tehničkoj razvoju i drugim mogućnostima. Kontinuirano se vodila skrb o održavanju postojeće vatrogasne opreme kao i o samom objektu, vatrogasnom spremištu“- istaknula je među ostalim predstavljajući Izvješće o radu predsjednica DVD-a Podbrđe Robertina Tomaić. U okviru svog osvrta na rad Društva zahvalila je na angažmanu svim članovima, te na podršci i razumijevanju Gradu Popovači i gradskoj Vatrogasnoj zajednici.

Na skupštini usvojenim Planom rada za ovu je godinu, među ostalim, obuhvaćen i daljnji rad na jačanju aktivnosti članova društva te održavanje preventive u ovom naselju.

Ovogodišnju skupštinu na kojoj je u DVD Podbrđe primljeno troje mladih novih članova, među ostalim su gostima pozdravili gradonačelnik Josip Mišković zajedno sa predsjednikom Gradskog vijeća Sašom Jagarčecom te zamjenik zapovjednika Vatrogasne zajednice Tomislav Jalžečić.