Županija objavila Javni natječaj za dodjelu potpora braniteljskim udrugama

Sisačko-moslavačka županija objavila je Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za projekte/programe iz raspoloživih sredstava Proračuna Sisačko-moslavačke županije, Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje za 2024. godinu.

Uvjeti, način i postupak dodjele financijskih potpora za projekte/programe propisani su važećim Pravilnikom. Isti je moguće, kao i svu ostalu dokumentaciju vezanu uz ovaj natječaj, preuzeti na mrežnim stranicama Sisačko-moslavačke županije.

Na Javni natječaj mogu se prijaviti udruge proistekle iz Domovinskog rata i 2. svjetskog rata čiji su projekti/programi usmjereni k jačanju njihovih kapaciteta za rad u tom području. Prijavitelj može prijaviti samo jedan projekt/program na Javni natječaj.

Financijska sredstva predviđena za dodjelu iznose 53.089,00 eura. Najmanji iznos financijske potpore po projektu/programu iznosi 500,00 eura, a najveći 11.000,00 eura.

Rok za dostavu prijedloga projekata/programa je 30 dana od dana objave Javnog natječaja počevši od 2. siječnja 2024. godine (do 31. siječnja).

Prijave se podnose isključivo na adresu elektroničke pošte: javninatjecaj-udruge@smz.hr.