ŠNK Moslavac pobjednik 3. malonogometnog turnira klubova Grada Popovače

U Popovači je 20.i 21. siječnja održan 3. malonogometni turnir klubova u organizaciji ŠNK Moslavac, a pod pokroviteljstvom Grada Popovače i gradske Zajednice sportskih udruga.

Na turniru je sudjelovalo devet s područja Grada: NK Voloder, NK Dinamo Osekovo, NK Naftaplin Stružec, ŠNK Jelengrad Gornja Jelenska, NK Moslavina Donja Gračenica, NK Sloga Potok, NK Ekonomik Donja Vlahinička, VNK Branitelj te ŠNK Moslavac Popovača s dvije ekipe.

Pobjednik ovog dvoranskog prvenstva je i domaćin prvenstva, ŠNK Moslavac, drugoplasirana je momčad NK Ekonomik iz Donje Vlahiničke, a trećeplasirana momčad NK Voloder.

Titulu najboljeg golmana ponio je Patrik Turina iz NK Ekonomik, dok je onu najboljeg strijelca i najboljeg igrača osvojio Zvonimir Filipović iz ŠNK Moslavac.

Medalje i pehare najboljima uručili su predsjednik ŠNK Moslavac Mario Štibrić, zamjenik gradonačelnika i predsjednik Zajednice sportskih udruga Lovro Miklaužić, predsjednik Nogometnog saveza SMŽ Davor Ivić te gradonačelnik Josip Mišković koji je zahvalio organizatorima na ovom nogometnom spektaklu, igračima na sjajnoj igri, a publici na glasnoj podršci s tribina.