Javni natječaj za prijam u radni odnos u sklopu projekta „Zlatne ruke za zlatnu dob“

Grad Popovača raspisao je Javni natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u okviru Projekta „Zlatne ruke za zlatnu dob“ po pozivu „Zaželi- prevencija institucionalizacije“.

Pozivaju se zainteresirane nezaposlene osobe s područja grada Popovače da dostave prijave za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme u Gradu Popovači, za potrebe provedbe aktivnosti potpore i podrške starijim osobama i osobama s invaliditetom.

Cilj ovog projekta je pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu osobama starijima od 65 godina i odraslim osobama s invaliditetom, povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije ranjivih skupina na području Grada Popovače. Projektom će se usluga pružati kroz 33 mjeseca za najmanje 180 osoba pripadnika ciljane skupine kojima će se kroz projektne aktivnosti omogućiti unaprjeđenje kvalitete života. Svaki zaposleni radnik/ca pružat će potporu i podršku za najmanje šest krajnjih korisnika.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.485.000,00 eura. Bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda plus (85 %) i iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%).

Na natječaj se mogu prijaviti kandidati koji su punoljetni te imaju hrvatsko državljanstvo i najviše završeno srednjoškolsko obrazovanje.

Prednost u zapošljavanju imaju osobe koje su kao nezaposlene prijavljene u evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Više podataka o raspisanom javnom natječaju moguće je pronaći na  internetskim stranicama Grada: www.popovaca.hr ili osobno u gradskoj upravi (Trg grofova Erdodyja 5, Popovača).

Sve informacije o natječaju mogu se dobiti putem e-maila:grad@popovaca.hr ili na broj telefona 044/679-750.

Osobe koje se prijavljuju na Javni natječaj dužne su dostaviti svoju prijavu na adresu:

Grad Popovača, Trg grofova Erdödyja 5, 44 317 Popovača, putem pošte ili osobno u prostorijama gradske uprave, do 15. siječnja, u zatvorenoj kuverti, s naznakom: Za natječaj – “Projekt “ZAŽELI – Zlatne ruke za zlatnu dob”

Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.