Ana Kertis ponovno izabrana za predsjednicu Udruge žena Grada Popovače

Proteklog vikenda održana je skupština Udruge žena Grada Popovače na kojoj je za predsjednicu ponovno izabrana Ana Kertis.

Okupljene članove i goste pozdravila je dosadašnja odnosno novoizabrana predsjednica Ana Kertis te u okviru predstavljanja Izvješća o radu podsjetila na najznačanjije realizirane aktivnosti u proteklom periodu. Kako je tom prilikom istaknula, glavnina njihovih aktivnosti obilježena je humanitarnim karakterom i njihov rad usmjeren je na pružanje pomoći osobama u potrebi, pa su tako članice, među ostalim, posjetile i donirale Centar za rehabilitaciju Stančić, Centar za žene Adela te sudjelovale na mnogim manifestacijama u organizaciji Grada i Turističke zajednice.

Predsjednica je ovom prilikom izrazila zahvalu Gradu Popovači na podršci ukazanoj pri realizaciji njihovih zacrtanih inicijativa, izrazivši i zadovoljstvo činjenicom da se udruzi priključuje sve veći broj članova. Okupljene je u ime Grada pozdravio gradonačelnik Josip Mišković zajedno sa predsjednikom Gradskog vijeća Sašom Jagarčecom pohvalivši aktivnosti i angažman članica Udruge žena.