Skupština HVIDRA-e Kutina

Rad Udruge HVIDRA-e Grada Kutine u proteklom su razdobolju obilježile aktivnosti oko izgradnje zgrade na trgu sa stanovima za hrvatske branitelje. U međuvremenu zgrada na trgu je dovršena i u nju su selili branitelji koji su na to imali pravo. Težište rada HVIDRA-e Kutina je bilo na suradnji s ministarstvom u zadržavanju stečenih prava i dosljedno provođenje zakona o hrvatskim braniteljima te njegovo u napređenje. Istaknuo je to Damir Badanjak, podnoseći izvještaj o radu Udruge u 2022. godini.

Damir Badanjak, predsjednik HVIDRA-e Kutina

Za ovaj uspjeh predsjednik kutinske HVIDRA-e bilo je presudno zajedništvo i suradnja. Tako će se nastaviti raditi i u narednom razdbolju. Pred hrvatskim braniteljima i HVIDRA-om su novi izazovi. Nakon povratka iz rata i vraćanja u tzv. Normalnu branitelji su sada u trećoj životnoj dobi. Česti su slučajevi u kojima su ostali sami, bez obitelji, bolesni. Zato HVIDRA Kutina pozdravlja otvorenje veteranskih centara i želi dodatni iskorak.

Damir Badanja, predsjednik HVIDRA-e Kutina

Skupština Udruge HVIDRA jednoglasno je usojvila ivzještaje o radu te plan rada za iduće razdoblje. Vjeruju kako će i dalje biti uspješni u svom radu.