Dječji i Gradski doček Nove godine

Turistička zajednica grada Kutine u nedjelju, 31.12.2023. organizira Dječji i Gradski doček Nove 2024. godine, na Trgu dr. Franje Tuđmana u Kutini.

 Okupljanje djece počet će od 10:30, aDječji doček započet će u 11 sati. Osim obaveznog dječjeg pjenušca u podne, mališane očekuje mađioničarski nastup Magic Leona uz modeliranje raznih figurica od balona, kostimirani likovi kao što su Lego Kai, Olaf i Zimska kraljica te zabavan zajednički ples uz zabavnog voditelja. Pjesmom i zajedničkim sinkroniziranim plesom najmlađima će u ponudi biti i besplatno oslikavanje lica novogodišnjim motivima sve do raskošne balon eksplozije koja će na veseo način ispratiti staru te u podne dočekati Novu 2024. godinu.

 Za odrasle se u večernjim satima priprema Gradski doček nove godine uz raskošan vatromet, neizostavnu ugostiteljsku ponudu i proslavu do ranih jutarnjih sati. Doček će započeti od 22 sata koncertom Tamburaškog sastava Šegrti. U Novu će se godinu moći i uklizati jer će klizalište za posjetitelje biti otvoreno sve do 01:00 sat.
 Program dječjeg i gradskog dočeka obogatit će raznovrsna ugostiteljska ponuda koja uključuje debrecinku u pecivu, hot-dog, zimski sendvič, pomfrit i pekarski krumpir s dodacima, pohane palačinke, snježne fritule, cimet rolice, čaj, kuhani gin i kuhano moslavačko vino.

 “Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se u nedjelju, 31.12.2023. godine, pridruže na Trgu dr. Franje Tuđmana u Kutini i zajedno s nama radosni, puni ljubavi i nade uđu u Novu 2024. godinu!” – poručuju iz Turističke zajednice grada Kutine