Grad Popovača pokreće izradu VI. Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Popovača

Grad Popovača pokreće izradu VI. Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Popovača. Obavještavaju stoga sve zainteresirane građane kao i zainteresirane pravne osobe da se prijedlozi za izmjenu Urbanističkog plana uređenja naselja Popovače koji će biti obrađeni u sklopu planiranih izmjena zaprimaju do 01.12.2023. godine.

Obrazložene prijedloge s kontakt podacima podnositelja moguće je predati osobno na urudžbeni zapisnik Grada Popovače, poslati poštom na adresu Grad Popovača, Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno planiranje, Trg grofova Erdödyja 5, 44317 Popovača ili poslati elektroničkom poštom na adresu: drazen.valjavec@popovaca.hr.

Svi koji su već predali prijedloge za izmjenu UPU naselja Popovače ne moraju ponavljati svoje prijedloge.

Prijedlozi za izmjene koji pristignu nakon navedenog roka neće se obrađivati tijekom ovih izmjena i dopuna.

Podnositeljima prijedloga u ovoj fazi neće se dostavljati pisani odgovori već će prihvaćene prijedloge biti moguće vidjeti tijekom javne rasprave u postupku izrade izmjena i dopuna navedenog plana.

Detaljnije obavijesti svi zainteresirani mogu dobiti u Upravnom odjelu za komunalni sustav i prostorno planiranje Grada Popovače, svakim radnim danom ili na telefon 044/679-750, kontakt osoba: Dražen Valjavec, savjetnik za gradnju.