Povodom Dana općine Velika Ludina održan 11. Kup Jabuke

U organizaciji Rukometnog kluba Laurus, a u sklopu proslave Dana općine Velika Ludina, 24. rujna, održan je  11. KUP JABUKE, turnir u mini rukometu.

Uz domaći klub, natjecalo se još pet ekipa, ŽRK Rugvica, ŽRK Trnina, ŽRK Moslavac te RK Slavonka 1 i 2.

Nakon jako puno dobrih i napetih utakmica, na kraju su najsretnije i najspretnije bile djevojčice iz RK Laurus koje su osvojile ovogodišnji Kup Jabuke, dok su 2. mjesto osvojile rukometašice Rugvice, a 3. rukometašice Trnine.

Dodijeljena su i brojna priznanja, među kojima je ono za najkorisniju igračicu dobila Sara Oštrec (Laurus), za najbolju vratarku Marija Mandić (Rugvica), a za najviše pogodaka Patricija Friedl (Trnina). U naj petorku turnira izabrane su: Borna Radošić (Slavonka), Laura Ričković i Lana Perinović (Laurus),  Korina Kolar (Rugvica) i Vita Kovač (Trnina).  Nagradu sa fair play dobila je ekipa RK Slavonke iz Nove Gradiške, a nagradu za najmlađu igračicu dobila je Una Oštrec (Laurus).  

„Hvala našim gostima, svim našim roditeljima na pomoći oko pripreme i realizacije turnira, te načelniku općine Velika Ludina Draženu Pavloviću i Općinskom vijeću  na potpori oko cjelokupne organizacije ovog turnira.  Posebna zahvala Robertini Štajdohar, pročelnici županijskog Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo što je nedjelju provela s nama i podijelila dio zasluženih nagrada.  ” – poručilo je vodstvo RK Laurus iz Velike Ludine.