ŠRK Moslavac pokreće vježbaonicu za odrasle

Novi projekt ŠRK-a Moslavac kojem je cilj omogućiti odraslim stanovnicima Grada Popovače i okolnih mjesta je Rukometna Vježbaonica.

Pokretanjem ovog projekta, ŠRK Moslavac želi omogućiti organizirano vježbanje svim odraslim osobama pod vodstvom stručnih trenera u Popovači. Vježbaonica bi se održavala dva puta tjedno u večernjim terminima u ŠSD OŠ Zorke Sever.

Ideja iza ovog projekta je ženama i muškarcima pružiti kvalitetne kondicijske vježbe, vježbe snage i stabilnosti koje prolaze sportaši u svojim pripremama te podizanje svjesnosti o važnosti kretanja, vježbanja i zdravog načina života.

Kroz mjesečnu članarinu od 25 € po osobi, ŠRK Moslavac osigurava stručnog trenera i svu potrebnu opremu za pravilno i sigurno vježbanje.

ŠRK Moslavac se za ovaj projekt odlučio zbog interesa roditelja čija su djeca članovi Kluba i njihov napredak u vježbanju i razvoju je vidljiv.

Iz ŠRK-a Moslavac poručuju kako je ovaj projekt hit među ženskom populacijom Grada, najviše iz razloga što je ovo prvi takav projekt na području Grada u organizaciji nekog Kluba te što naše sugrađanke i sugrađani više neće morati potezati u susjedne gradove i općine kako bi poboljšali svoje zdravlje! Također, kažu: SVI SU DOBRODOŠLI!

Više informacija o početku održavanja ovog hvalevrijednog projekta te terminima održavanja možete pronaći na Facebook i Instagram profilima ŠRK Moslavac te na email adresi srkmoslavac@gmail.com.