Županija objavila Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima/icama kroz mjere pronatalitetne politike

Povjerenstvo za dodjelu stipendija studentima s područja Sisačko-moslavačke županije raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija kroz mjere pronatalitetne politike studentima za akademsku godinu 2019./2020.

Programom javnih potreba u školstvu Sisačko-moslavačke županije, utvrđena je dodjela 25 stipendija redovitim studentima kroz mjere pronatalitetne politike s prebivalištem na području naše županije, a visina stipendije je 700,00 kuna.

Pravo prijave na natječaj imaju redoviti studenti preddiplomske i diplomske razine stručnih i sveučilišnih studija s prebivalištem na području Sisačko-moslavačke županije koji nisu korisnici neke druge stipendije ili novčane potpore u svrhu školovanja, koji su stekli najmanje 50 ECTS bodova u prethodnoj akademskoj godini ili koji imaju prosjek ocjena završnog razreda u srednjoškolskom obrazovanju 3,5.

Prijave su moguće do 17.studenog ove godine i obavljaju se on-line putem elektroničkog obrasca koji se nalazi na internetskim stranicama Sisačko-moslavačke županije. Nakon ispunjavanja on-line obrasca (prijavnica) sukladno uputama, prijavitelj je dužan ispisati obrazac na papir, vlastoručno ga potpisati i poslati na adresu u natječajnom roku.

Dodatne informacije o natječaju nalaze se na mrežnoj stranici Sisačko-moslavačke županije www.smz.hr.