Školski sportski savez SMŽ i ove školske godine nastavlja s provođenjem brojnih aktivnosti, programa i projekata

Školski sportski savez Sisačko-moslavačke županije i ove će, 2023./2024., školske godine nastojati organizirati provođenje sportskih aktivnosti, programa i projekata za koje će se iskazati interes od strane učenika, voditelja, roditelja te ravnatelja osnovnih i srednjih škola.

Dosadašnja suradnja saveza sa školama rezultirala je bogatom ponudom izvannastavnih aktivnosti te izvrsnim rezultatima koji su zabilježeni na regionalnim i nacionalnim natjecanjima. 

„Trudit ćemo se da sve naše aktivnosti i natjecanja budu organizirani najbolje moguće jer naši to sudionici zaista zaslužujete. Sigurni smo da će nas poticati svojom voljom, upornošću i talentima, svojim trudom i ljubavlju, a najveći od svih poticaja su nam sretna i nasmijana lica djece i mladih i trudit ćemo se da ih bude što više.“ – poručili su predsjednik i tajnica Školskog sportskog saveza SMŽ, Josip Šimunović i Ljiljana Gavranović, uz zahvale Sisačko-moslavačkoj županiji i Hrvatskom školskom sportskom savezu bez čije potpore spomenute aktivnosti, programe i projekte ne bi bilo moguće provesti.