Tri mame iz županije u finalu izbora za Najljepšu mamu Hrvatske

Izabrane su finalistice šestog izbora za Najljepšu Mamu Hrvatske. Tročlani žiri u satavu Maja Vukina Bogović (akademska slikarica i prva pobjednica izbora NMH), Danijel Mileta (dogradonačenik Šibenika) i Zdravko Pilić (novinar), putem zoom sastanka održanog 4. ožujka izabrali su 18 finalistica koje će se predstaviti u Šibeniku početkom svibnja.

„Izbor nije bio lagan, ali pomogla su nam i kratka videa koje su polufinalistice slale prilikom svoje prijave. Tu su se predstavile, pokazale svoj hod, kao i svoje talente kojima će se predstaviti u finalu. Ipak, žiri je kao i svake godine, uz razgovor s potencijalnim kandidatkinjama i razrađeni sistem bodovanja, odabrao one koje će doći u Šibenik. Neizmjerno nas veseli što naše natjecanje iz godine u godinu sve više raste, a samim time i naša obitelj mama koje se povezuju kako privatno, tako i poslovno. Radujemo se upoznati sve odabrane finalistice u Šibeniku, a pozivamo sve da zaprate našu Facebook stranicu kako bi doznali detalje o live prijenosu i pobliže upoznali naše mame“, poručila je Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence i idejna začetnica izbora.

Među finalisticama izbora za Najljepšu mamu su i tri mame iz naše županije. U kategoriji Najljepša Mama Hrvatske od 23 do 39 godina to su  Ana Japec Buneta iz Lipovljani i Marina Žugaj iz Topuskog, a u kategoriji Najljepša Mama Hrvatske Dijamant od 40 do 53 godine Ankica Biondić iz Lipovljana.

Finale će se održati 6. svibnja 2023. godine u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku s početkom u 21 sat, a više informacija o samom natjecanju možete pronaći na Facebook stranici Najljepša Mama Hrvatske.

Fotografija: https://www.facebook.com/n.mama.hrvatske