Popovača ima tri državna prvaka u kickboxu

Članovi KBK Moslavac iz Popovače uspješno su zaključili svoje sudjelovanje na Državnom prvenstvu iz Pointfightinga za mlađe kadete, juniore i seniore i Kick lighta za seniore koje se održalo 25. ožujka u Poreču.

Popovački klub predstavljali su Vanja Jozić, Andreas Maranić, Marta Cvitanović i Rafaela Mišković u kategoriji mlađih kadeta, juniori Ivan Pavao Nikolić i Ana Nikolić te seniori Patrik Jelaš i Mateo Đudarić, a osvojili su 3 zlatna i 3 brončana odličja.

Zlatom i titulom državnih prvaka okitili su se Marta Cvitanović, a koja se natjecala u najbrojnijoj težinskoj skupini mlađih kadeta PF, te seniori Patrik Jelaš u KL i Mateo Đudarić u PF. Brončana odličja osvojili su Vanja Jozić u kategoriji mlađih kadeta u PF, te Ivan Pavao Nikolić i Ana Nikolić u juniorskoj kategoriji u PF.

U ukupnom poretku klub je zauzeo visoko 6. mjesto, a izvrsnim suđenjem svoj doprinos na ovom natjecanju dala je i jedna od trenerica popovačkog kluba Vlatka Hajdu.

„Zahvaljujemo gradu, roditeljima i drugim osobama koje nam pomažu oko financiranja natjecanja. Vjerujemo da je ovaj rezultat dokaz kvalitetnoga rada u klubu!“ – poručilo je vodstvo KBK Moslavac.