Izborna skupština DND-a Kutina: Vlatka Vidiček Dam i dalje predsjednica

Članovi skupština Društva naša djeca Kutina na izbornoj skupštini produžili su mandat dosadašnjoj predsjednici Vlatki Vidiček Dam.
  Na čelno mjesto Vlatka Vidiček Dam izabrana je na razdoblje od 4 godine. Za potpredsjednicu je izabrana Helena Ćosić. Funkciju tajnice obnašat će Marija Šoštarić koja je tom prilikom članove društva upoznala s aktivnostima u protekloj godini. Aktivnosti u kojima je sudjelovalo Društvo naša djeca su brojne, a uz nekoliko projekata koje provode, odazivaju se na gotovo sve manifestacije koje se organiziraju  Kutini. Tijekom godine održali su više od 170 radionica na kojima je sudjelovalo više od 1500 sudionika.
 Predstavili su tom prilikom i DND KuTak – informativni godišnjak koji je pripremio član Društva Vanja Josić. Godišnjak sadrži sve informacije o provođenju njihovih aktivnosti a uskoro će biti dostupan i u on-line izdanju.

Vlatka Vidiček Dam svim članovima skupštine zahvalila je na ukazanom povjerenju, te najavila brojne aktivnosti na kojima će DND Kutina nastaviti raditi i u narednom razdoblju. Posebno važna priredba za DND Kutina je “Mladi svome gradu” iza koje stoji ovo društvo, a koja okuplja sve kutinske ustanove i udruge koje rade s djecom, naglašavajući važnost titule koju Grad nosi, a to je Kutina -grad prijatelj djece.