Otvoren Pet shop & ljekarna u Kolodvorskoj ulici

Veterinarska stanica Kutina otvorila je danas Pet shop trgovinu i ljekarnu u Kolodvorskoj ulici 11 u Kutini. Novootvorena trgovina smještena je u centru Kutine. Više o novoj trgovini rekla nam je direktorica Veterinarske stanice Kutina, Željka Banović.

 „Zadovoljstvo mi je što smo otvorili pet shop u samom centru grada u našem poslovnom prostoru kako bi zadovoljili sve potrebe kućnih ljubimaca na zadovoljstvo njihovih vlasnika. Ovu smo prodavaonicu potrepština za kućne ljubimce otvorili u centru grada. Uz ovaj pet shop mi imamo i prodavaonicu potrepština za kućne ljubimce koja je proširena materijalom za poljoprivrednike, s dugogodišnjom tradicijom, a koja se nalazi u sjedištu naše tvrtke u Nazorovoj 61 gdje se nalazi Veterinarska stanica s ambulantom za male životinje“, rekla je direktorica Veterinarske stanice Željka Banović.


  Povodom otvorenja trgovine u četvrtak, petak i subotu, novootvorena trgovina daje popust od 20% na svu hranu i opremu za kućne ljubimce. Prilikom otvorenja naglašeno je kako su nastojali obuhvatiti sav asortiman za koji misle da je vlasnicima ljubimaca potreban, kao i lijekove i opremu, a u budućnosti slušat će i želje kupaca i u skladu s tim dodatno obogaćivati već postojeći asortiman.

 On uključuje veliki izbor renomiranih proizvođača hrane i opreme za pse, mačke, kuniće, ptice kao i sve veterinarske lijekove, uz stručne savjete osoblja.

Pet shop i veterinarska ljekarna, Kolodvorska 11, od 1. veljače radi od 8 do 16 h, a subotom od 8 do 13 h. Sve potrebne informacije dostupne su na telefon 044/625-500. Podršku otvorenju nove trgovine vlasnicima je dao i gradonačelnik Zlatko Babić sa suradnicima.