Čestitka gradonačelnika Zlatka Babića u povodu Dana žena

U povodu Međunarodnog dana žena, gradonačelnik Grada Kutine, Zlatko Babić, upućuje čestitku.

Poštovane i drage sugrađanke,

8. ožujka obilježavamo Međunarodni dan žena diljem svijeta u znak zahvalnosti i poštovanja za sve čime oplemenjujete naše živote, ali i slavimo sva ekonomska, politička i društvena dostignuća žena u borbi za ravnopravnost.

Povijesna borba za ravnopravnost žena nije u potpunosti gotova. Unatoč svim postignućima, još uvijek postoje područja, ali i društva u kojima žene nisu jednake i borba za jednaka prava ne staje dok se ne osiguraju jednaki uvjeti za sve.

Povodom Međunarodnog dana žena koji budi svijest o položaju žena u društvu, njihovim borbama protiv diskriminacije, za ravnopravnost i jednake uvjete života i rada, svim sugrađankama, djevojkama i ženama koje svakodnevno svojim predanim radom, brigom za obitelj i dom, svojim glasom i društvenom aktivnošću pridonose razvoju modernog i razvijenog Grada Kutine u ime svojih suradnika i u svoje osobno ime od srca čestitam Dan žena.

Neka 8. ožujka bude samo jedan od dana kada vam trebamo iskazivati zahvalu za vaš svakodnevni trud, ljubav, požrtvovnost, nesebičnost i potporu.


Gradonačelnik
Zlatko Babić, dipl. ing.