Vita Mišković izborila ulazak u Hrvatsku tenisku reprezentaciju

Nizom izvanrednih uspjeha mlada tenisačica Vita Mišković iz Popovače izborila je ulazak u sastav Hrvatske teniske reprezentacije.

Na Državnom prvenstvu u kategoriji djevojčica do 12 godina održanom u Zagrebu, mlada talentirana članica Teniskog kluba Popovača Vita Mišković nastavila je nizati sjajne rezultate iz programa Hrvatskog teniskog saveza.

Nakon 5. i 7. izborenog mjesta na prošlim državnim prvenstvima uzrasta do 10 godina, ove je godine Vita Mišković osvojila 3. mjesto u kategoriji do 12 godina, te ovim rezultatom ušla u sastav državne teniske reprezentacije.

„Prvi nastup sa reprezentacijom Vita je ostvarila krajem siječnja na teniskom kampu u Kranju gdje su snage odmjerili najbolji hrvatski i slovenski igrači i igračice do 12 godina. Pored spomenutih rezultata, ona je prošle godine osvajala turinire u Splitu, Koprivnici, Valpovu, Osijeku i Lošinju, a uspješno je nastupala na još niz turnira iz programa HTS-a, kao i međunarodnih teniskih turnira u Dubrovniku i Poreču“- ističu iz Teniskog kluba Popovača te podsjećaju i na odlične rezultate koje je ova svestrana mlada sportašica izborila i na ‘Plazma igrama mladih’ gdje je na državnom natjecanju u Rijeci u disciplini ‘Utrke na 60 m’ osvojila 3. mjesto, dok je na međudržavnom prvenstvu u Spitu u istoj disciplini bila peta.

„Bez obzira na činjenicu da joj česti turniri i svakodnevna treniranja oduzimaju mnogo vremena i energije, Vita je i odlična učenica 6. razreda Osnovne škole Popovača“- zaključuju iz Kluba.