Grad Popovača isplaćuje uskrsnice umirovljenicima čija ukupna mirovina ne prelazi iznos od 2.500,00 kuna te građanima starijima od 65 godina

Grad Popovača je umirovljenicima s prebivalištem na svom području čija ukupna mirovina (uključujući i inozemnu mirovinu) ne prelazi iznos od 2.500,00 kuna mjesečno te građanima starijima od 65 godina koji nisu korisnici mirovine niti zajamčene minimalne naknade, osigurao isplatu jednokratne novčane potpore- uskrsnice u iznosu od 300,00 kuna.

Svi oni umirovljenici koji su evidentirani prilikom isplate jednokratne novčane potpore – božićnice automatizmom ostvaruju pravo na isplatu jednokratne novčane potpore- uskrsnice.

Svi ostali koji do sada nisu bili evidentirani ili su tek sad stekli pravo na korištenje novčane potpore, kako bi ga i ostvarili trebaju dostaviti ispunjeni Obrazac Zahtjeva uz tražene priloge osobno u zgradu Gradske uprave na adresi Trg grofova Erdodyja 5, Popovača, radnim danom u vremenu od 07 do 15 sati, ili putem e-maila na adresu: sandra.horvat@popovaca.hr, i to do 4. travnja ove godine.

Obrazac je objavljen na internetskoj stranici grada, a može se dobiti i u gradskoj upravi.

Isplata jednokratne novčane potpore- uskrsnice vršit će se tijekom mjeseca travnja na tekući račun umirovljenika. Isplata uskrsnice putem poštanske uputnice vršit će se isključivo u slučaju da osoba nema otvoren tekući račun ili mu je isti u blokadi.

Sve dodatne informacije dostupne su i na broj telefona 044/ 679 750.