Dragan Šarčević novi je predsjednik Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Gradskog ogranka Popovača

Članovi Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Gradskog ogranka Popovača održali su redovnu izbornu skupštinu na kojoj je za novog predsjednika Udruge izabran Dragan Šarčević.

Na kvalitetnoj i uspješnoj suradnji članovima udruge zahvalio je dosadašnji predsjednik Mato Fofić koji je ovom prilikom podsjetio kako su, sukladno usvojenom Planu rada a uslijed nepovoljnih epidemioloških uvjeta, obilježeni svi državni blagdani i obljetnice vezane za očuvanje spomena i zaštitu digniteta Domovinskog rata.

„Neke od navedenih obljetnica obilježili smo na samom mjestu događaja, a neke zajedno sa predstavnicima gradske uprave i ostalih udruga proisteklih iz Domovinskog rata u Popovači kod središnjeg križa na Mjesnom groblju odnosno kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu II. Među značajnijim aktivnostima realiziranima tijekom protekle godine svakako se ističe i uspješan nastup članova naše udruge na Državnim susretima hrvatskih branitelja u Vodicama“- istaknuo je Fofić.

Novi predsjednik popovačkog Ogranka UHDDR-a Dragan Šarčević zahvalio je na ukazanom povjerenju članovima Udruge te izrazio uvjerenje kako će se i u ovoj godini realizirati sve aktivnosti predviđene definiranim Planom rada.

Novoizabranom vodstvu udruge čestitao je gradonačelnik Josip Mišković poručivši okupljenim članovima da će Grad i dalje osiguravati svu potrebnu podršku njihovu radu.