Primljeni novi policijski službenici u Policijsku upravu sisačko-moslavačku

U Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj, u ponedjeljak 18. listopada, upriličena je dodjela rješenja polaznicima koji su završili Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka 2020./2021.

Polaznici su u ovu Policijsku upravu primljeni u svojstvu vježbenika i s radom su započeli ovog tjedna. Raspoređeni su na poslove granične, temeljne i prometne policije, a svoju vježbeničku praksu odradit će u nekoliko različitih policijskih postaja, gdje će stjecati znanja i vještine.

Načelnik Policijske uprave Luka Pešut, voditelji Službi i načelnici Policijskih postaja srdačno su dočekali mlade kolegice i kolege, zaželjeli im dobrodošlicu i čestitali na uspješno završenom školovanju.

„Obavljajte svoj posao savjesno, profesionalno i predano te svojim radom i ponašanjem čuvajte dignitet policijske službe. Što bolje i kvalitetnije iskoriste znanje stečeno na Policijskoj akademiji te se svakodnevno usavršavajte uz svoje starije kolege i mentore. Kako je policijski posao vrlo zahtjevan, ja i moji suradnici stojimo vam na raspolaganju za svaku vrstu pomoći“ istaknuo je načelnik Pešut.