Popovača u blagdanskom ruhu

Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana Turistička zajednica Grada Popovače uz pomoć Komunalnih servisa i Grada Popovače ukrasila je Trg I i Trg II te središta pojedinih naselja.

U samom središtu Popovače blagdanski ugođaj tako su obogatile božićne jaslice, okićena jelka i Djed Božićnjak. „U tom smislu nastavljena je uspješna suradnja sa Dječjim vrtićem Popovača čiji su polaznici zajedno sa svojim odgajateljicama ukrasili božićno drvce zanimljivim nakitom kojeg su izradili od recikliranih materijala. Božićnu jelku poklonila je obitelj Mesić iz Donje Gračenice, slamu obitelj Posarić iz Volodera, a potrebne predmete od tekstila izradila je gospođa Ivana Barbarić”- ističe voditeljica TZ Grada Popovača Ksenija Tomac Špoljarić zahvaljujući sudionicima na ovom angažmanu.

Također, na Trgu I postavljen je i adventski vijenac za čije su uređenje zaslužni članovi PULS-a „Moslavački štrk“ te Josipa Uzel iz cvjetne galerije „Diva“. „Iako će izostati brojne manifestacije i sam doček Nove godine, nadamo se da će božićni ugođaj barem malo uljepšati ove blagdane našim građanima te da će uživati u šetnjama gradskim ulicama“ – napomenula je Tomac Špoljarić.