Izbori za predsjednika HDZ-a SMŽ: Zlatko Babić predstavio svoj program u Sisku

Gradonačelnik Kutine i kandidat za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Sisačko-moslavačke županije Zlatko Babić predstavio se članovima stranke u Sisku.

U svojem je predstavljanju istaknuo kako je za dobar rezultat na idućim lokalnim izborima jedinstven županijski HDZ koji će dati otvorenu, punu podršku kandidatima iz Siska i Petrinje da vrate povjerenje građana i da HDZ u Sisku i Petrinji ima svog gradonačelnika ili gradonačelnicu. „Okosnica županijskog HDZ-a moraju biti Sisak, Petrinja i Kutina uz podršku drugih gradova i općina. Moj tim su svi predsjednici gradskih i općinskih organizacija, a ako me izaberete za predsjednika županijskog HDZ-a, idući župan bit će iz Siska.” – istaknuo je Zlatko Babić.

Sisku se predstavio i gradonačelnik Hrvatske Kostajnice i kandidat za potpredsjednika Županijskog odbora HDZ Sisačko-moslavačke županije Dalibor Bišćan.

Podsjetimo, kandidat za predsjednika je još i aktualni predsjednik Ivo Žinić iz Gline, dok su se za potpredsjednike kandidirali i  Mihael Jurić iz Petrinje, Tomislav Kralj iz Siska, Marin Piletić iz Novske te Roman Rosavec iz Popovače.

Unutarstranački izbori za  predsjednika i potpredsjednike Županijske organizacije HDZ-a Sisačko-moslavačke županije održat će se 22. studenog.