Rezultati rukometaša i nogometaša 9. i 10. studenoga

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine u nedjelju su u velikoj dvorani kutinskog Sportskog centra bili domaćini momčadi Maksimir Pastela iz Zagreba. Moslavina je pobijedila sa 26:23 te je sa 14 bodova i dalje prva na tablici Prve hrvatske rukometne lige Sjever. Iduće kolo Moslavina gostuje u Križevcima kod momčadi KTC-a.
Uspješni su bili i nogometaši kutinske Moslavine koji su na Gradskom stadionu u Kutini u subotu porazili momčad Croatije iz Hrastja sa 4:0. Moslavina je trenutno na trećem mjestu 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb.
U Prvoj županijskoj ligi Sokol je u Velikoj Ludini sa 5:4 pobijedio Topusko. Vatrogasac je na Husainu sa 0:2 izgubio od Metalca iz Siska. U Topolovcu je TŠK pobijedio Dinama iz Osekova sa 2:1. U Gornjoj Gračenici Voloder je izgubio od Moslavca iz Popovače sa 4:6. Mladost je u Repušnici pobijedila BSK-a iz Budađeva sa 3:1. Na tablici vodi Banovac iz Gline.
U Drugoj županijskoj ligi kutinska je Lokomotiva gostovala u Jasenovcu i istoimenu momčad porazila rezultatom 1:6. U Bročicama je Strug izgubio od Jelengrada iz Gornje Jelenske sa 1:2. Utakmica u Međuriću između Metalca i Sokola iz Rajića odgođena je zbog prekomjerne vode na terenu. Na tablici vodi momčad Pešćenice.
U Trećoj županijskoj nogometnoj ligi kutinski je Matija Gubec na gostovanju u Gornjoj Gračenici porazio Mladost sa 2:3. U Banovoj Jarugi je Strijelac bio bolji od Dinama iz Jamarica 2:1. U Krču je Dinamo izgubio od Moslavine iz Donje Gračenice sa 2:3. U Strušcu je Naftaplin poražen od Šartovca sa 2:4 i u Ilovi je Garić sa 2:0 pobijedio Ekonomika iz Donje Vlahiničke. Na tablici vode Šartovac i Matija Gubec. (I.G.)