Održan 24. Vatrogasni kup djece i mladeži “Antun Brlaković”

U organizaciji Vatrogasne zajednice Grada Popovače, 7. srpnja, održan je 24. po redu Vatrogasni kup djece i mladeži „Antun Brlaković”.

Susretu se ove godine odazvalo 75 ekipa, od čega 46 ekipa djece i 29 ekipa mladeži. Djeca od 6 do 12 godina natjecala su se u disciplini „vježba s brentačama“, a mladež od 12 do 16 godina u dvije discipline, „vježba s preprekama“ i „štafetna utrka na 400m s preprekama“.

U kategoriji ženske djece najuspješnija je bila ekipa DVD-a Donja Gračenica, 2. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Gornja Jelenska, a 3. DVD-a Popovača. U kategoriji muške djece 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Donja Vlahinička, 2. mjesto pripalo je DVD-u Međurić, a 3. DVD-u Potok 1.

U kategoriji  ženske mladeži 1. mjesto osvojio je DVD Bedekovčina, 2. DVD Kutina Grad, a 3. DVD Donja Gračenica, dok je kod muške mladeži 1. mjesto osvojio DVD Ribnica, 2. DVD Ostrna, a 3. DVD Donja Gračenica.

Dobrodošlicu su natjecateljima i njihovim voditeljima izrazili predsjednik Gradske Vatrogasne zajednice Dražen Kocet, predsjednik županijske Vatrogasne zajednice Mijo Brlečić te gradonačelnik Popovače Josip Mišković, dok su uz njih, natjecanju nazočili i predsjednik Gradskog vijeća Saša Jagarčec te zapovjednik gradske Vatrogasne zajednice Tomislav Jalžečić.