Održan 15. turnir u mini rukometu

U Športskoj dvorani OŠ Zorke Sever u Popovači, 8. lipnja, održan je 15. turnir u mini rukometu povodom obilježavanja Dana Grada Popovače, a u organizaciji ŠRK Moslavac Popovača.

Turnir je okupio dječake i djevojčice od 2014. godišta i mlađe, ukupno njih 100-tinjak. Prigodnim riječima turnir je otvorio gradonačelik Josip Mišković, a dobrodošlicu im je uputio i predsjednik Gradskog vijeća Saša Jagarčec.

U konkurenciji dječaka na turniru je sudjelovalo 6 ekipa, a u konkurenciji djevojčica 3.

U konkurenciji dječaka sudjelovale su ekipe ŠRK Moslavac, RK Sloga Novoselec Križ, MRK Novska 1 i 2, RK Nova Gradiška i RK Sisak, a u konkurenciji djevojčica ŽRK Novska, ŽRK Moslavina te domaćin ŠRK Moslavac.

Najspretniji u borbi za muška odličja bili su dječaci iz MRK Novska, 2. mjesto pripalo je RK Sloga, a 3. RK Sisak. Kod djevojčica 1. mjesto su osvojile članice ŽRK Novska, 2. ŽRK Moslavina, a 3. ŠRK Moslavac.

ŠRK Moslavac zahvaljuje svim natjecateljima, roditeljima i navijačima na odličnoj posjećenosti i dobroj atmosferi te s veseljem očekuje novo druženje kraj rukometnih terena.

Posebnu zahvalu zbog potpora pri organizaciji klub upućuje Gradu Popovači, Zajednici sportskih udruga SMŽ i Sisačko-moslavačkoj županiji.