Grad Kutina donirao dostavno vozilo kutinskoj ispostavi doma za starije

Ispostavi županijskog Doma za starije u Kutini danas je predano na korištenje dostavno vozilo za potrebe dostave hrane i prijevoza korisnika usluga doma. Vozilo vrijednosti 27 tisuća eura donacija je Grada Kutine.
Ravnateljica Doma Ružica Čakširan zahvalila je županiji i gradu Kutini na pomoći i donaciji te je rekla da uz brigu o 45 korisnika doma na stalnom smještaju kutinska ispostava razvija uslugu dnevnog boravka i socijalne usluge pomoći u kući.

Ružica Čakširan, ravnateljica Doma za starije SMŽ

Mihael Jurić, zamjenik župana SMŽ podsjetio je kako je nakon višedesetljetne želje u Kutini otvoren Dom za starije te je najavio kako će se u Kutini proširitvati kapaciteti smještaja starijih osoba.

Mihael Jurić, zamjenik župana SMŽ

Grad Kutina od početka je aktivno sudjelovao u realizaciji i projektu otvorenja ispostave županijskog Doma za starije u Kutini, podsjetio je gradonačelnik Kutine Zlatko Babić te je dodao kako je dostavno vozilo, donacija Grada Kutine, zahvala starijim sugrađanima i doprinos širenju usluga doma za starije.

Zlatko Babić, gradonačelnik Kutine

Projekt prvog naselja za starije osobe u Kutini će se graditi na prostoru između naselj Brunkovac i ulice Kutinska lipa te će uskoro biti predstavljen javnosti.

     Novo dostavno vozilo i ispostavu doma za starije u Kutini blagoslovio je kutinski župnik vlč. Vladimir Hren.