Knjigoljupke održale još jedno druženje

Članice čitateljskog kluba „Četvrtak za knjigoljupke“ Knjižnice i čitaonice Popovača održale su još jedno druženje. Tom prigodom rezimirale su pročitana djela te dogovorile zadatke za sljedeći susret.

Knjigoljupke i njihova voditeljica Silvana Lazić preporučuju stoga čitanje djela „Zelena svjetla“ Matthewa McConaugheyja, „Zagonetka ruže“ Kate Quinn, „Molitva moje majke“ Nafise Haji te „Prijatelji, ljubavnici i velika užasna stvar“ Matthewa Perryja.

Djela su to raznovrsnih tematika, a koja će svaka na svoj način privući pažnju čitatelja. Prvo govori o stvaranju vlastitog vremena, drugo je ratna pričao i špijunaži, hrabrosti i prijateljstvu, treće je dirljiv i poetičan roman o značenju porodice, tradicije i spona koje nas vežu, a posljednje priča proslavljenoga glumca Matthewa Perryja kojom nas vodi na putovanje od svojih dječačkih snova o slavi do ovisnosti i odvikavanju nakon što je zamalo izgubio život.

Osim o svakodnevnim temama, knjigoljupke su ovoga puta razgovarale i o omiljenim filmovima te vam preporučuju Indokinu, nagrađivani film iz 1992. godine.