Skupština Lovačkog društva Fazan Voloder

Lovačka udruga Fazan iz Volodera održala je redovnu godišnju skupštinu na kojoj je predsjednik Tomislav Hegeduš podnio izvješća za 2023. godinu, kao i planove za tekuću.

„Udruga broji 23 redovna člana te jednog pridruženog. Kroz godinu je organizirana proljetna sjetva kukuruza i zobi. Kod lovačke kuće izgradili smo pecaru sa dva ražnja, te je postavljen glavni vod vodovodne mreže i podnesen zahtjev za priključak objekta. Kupljeni su novi stolovi i oprema za kuhinju, te smo donacijom osiguranom od Grada Popovače opremili prostor novim stolicama. Društvo je kupilo električni pastir za zaštitu usjeva od divljači, te je aktivno sudjelovalo na manifestacijama u organizaciji Turističke zajednice- na Voloderskoj jeseni te Natjecanje u pripremi moslavačkog gulaša. Članovi Streljačke sekcije sudjelovali su u natjecanju Moslavačke lige u disciplini trap, a na našoj streljani Mali Ravnik bili smo i domaćini natjecanja u gađanju glinenih golubova“- podsjetio je predsjednik Lovačkog društva Fazan Tomislav Hegeduš. Izvješće o radu na skupštini je podnio i lovnik Željko Gregurec, te su u Društvo primljena četiri nova člana. Među najznačajnijim aktivnostima planiranima za ovu godinu, ističe se postavljanje fasade na objektu lovačke kuće.

Ovogodišnju skupštinu Lovačkog društva Fazan Voloder su među ostalim gostima pozdravili gradonačelnik Josip Mišković, predsjednik Mjesnog odbora Danijel Sučija te predstavnici mjesnog DVD-a Zvonimir Kondres i Filip Hojnik.