Koalicija Rijeke pravde predstavila svoj izborni program građanima u Popovači

Kandidati sa liste koalicije Rijeke pravde za VII. izbornu jedinicu predstavili su se građanima u sklopu mjesečnog Sajma u Popovači.

Nositeljica liste Kristina Ikić Baniček tom je prigodom istaknula kako su na listi kandidati koji znaju i hoće provesti konkretna rješenja koja nudi koalicija Rijeke pravde.

Kandidatkinja s područja Moslavine, Jasminka Molnar,  istaknula je kako hitno treba stvoriti učinkovitu strategiju kako zadržati mlade ljude i spriječiti odljev mozgova i kako zaštiti vrijednog radnika, a umirovljenicima učiniti njihovo starenje kvalitetnim i dostojanstvenim.

„Želim nam Hrvatsku u kojoj se ideje uvažavaju, kreativnost i inovacije potiču ekonomski razvoj, gdje se daje prednost poštenom i predanom radu, gdje red, prije svega sudstvo, postavlja učinkovito sve na svoje mjesto, a briga za svakog pojedinca bude polazna politika, osobito briga za one osobe kojima je potrebna pomoć drugih.  Rijeke pravde moraju se udružiti i zauzeti svoju poziciju jer samo tako Hrvatska može naprijed.“ – poručila je Jasminka Molnar i pozvala građane da izađu na izbore 17. travnja.