Održano Županijsko natjecanje iz atletike

Sportski Centar Kutina 22. ožujka bio je domaćin Županijskog natjecanja iz atletike.

Na natjecanju je sudjelovalo 330 učenika osnovnih i srednjih škola koji su se natjecali u 8 disciplina te pokazali zavidnu razinu umijeća i postigli odlične rezultate.

Natjecanje je otvorio zamjenik župana Mihael Jurić istaknuvši pritom kako Sisačko-moslavačka županija s radošću prati sve aktivnosti koje provodi Savez.

Natjecateljima i njihovim mentorima obratili su se i predsjednik Gradskog vijeća Kutine Nebojša Čović, ravnatelj Sportskog centra Kutina Renato Habek te predsjednik Školskog sportskog saveza SMŽ Josip Šimunović.

Pobjednici kod srednjih škola su djevojke ŠSD GIMNAZIJALAC Gimnazije Sisak i mladići ŠSD TEHNIČAR Tehničke škole Kutina, a kod osnovnih škola djevojčice ŠSD ŽUBOR OŠ Zvonimira Franka Kutina i dječaci ŠSD NOVSKA OŠ Novska. Oni će Sisačko-moslavačku županiju predstavljati na državnom natjecanju u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza.

Natjecanje iz atletike ujedno je i posljednje županijsko sportsko natjecanje koje je u ovoj školskoj godini organizirao Školski sportski savez SMŽ.