Najava: Radionica o sufinanciranju energetske obnove obiteljskih kuća

Sisačko-moslavačka županija poziva sve vlasnike obiteljskih kuća zainteresirane za energetsku obnovu da se pridruže radionici o sufinanciranju energetske obnove obiteljskih kuća koja će se održati u Sisku, u subotu, 9. ožujka u Strukovnoj školi Sisak (Ivana Fistrovića 1b) s početkom u 16 sati.

Građani će dobiti sve potrebne informacije o uvjetima sufinanciranja, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave nakon čega će moći postavljati konkretna pitanja.

Vlasnici obiteljskih kuća će za mjere toplinske zaštite, zamjene stolarije te korištenje obnovljivih izvora energije moći dobiti najviše do 62.120,00 eura po prijavi.

Za kuće oštećene u potresu moguće je dobiti do 80% prihvatljivih troškova investicije, dok svi drugi vlasnici obiteljskih kuća mogu računati na do 60% sufinanciranja.

Radionicu organizira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom.

„Pozivamo sve zainteresirane građane da se odazovu ovoj besplatnoj radionici kako bi se što kvalitetnije pripremili za prijavu energetske obnove svojih obiteljskih kuća.“  – poručuju iz Sisačko-moslavačke županije.