Prof. Toni Milun održao radionicu o financijskoj pismenosti

U Domu kulture u Kutini profesor Toni Milun održao je besplatnu radionicu za učenike srednjih škola na temu financijske pismenosti.
 Brojni učenici prijavili su se kako bi nešto novo naučili od popularnog profesora matematike čiji video uradc svakodnevno pomažu mnogim učenicima u učenju matematike ali i drugih problemskih zadataka vezanih uz matematiku.   

 
  Financijska pismenost u današnjem svijetu ima veliku važnost i vrlo je korisno steći znanja o tome kako na kvalitetan i organiziran način „baratati“ svojim novcem. Tehnike razmišljanja o kojima je govorio prof. Toni Milun mogu mlade dovesti do financijske stabilnosti i boljeg životnog standarda. To je osobito važno u vremenu kada mladi vrlo rano počinju raditi, uglavnom honorarne poslove i poslove preko studentskog servisa. Znanje stečeno na ovoj radionici moglo bi im dugoročno koristiti.
   Učenici su bili jako zadovoljni održanom radionicom što pokazuje da su im ovakve teme zanimljive i da za njih postoji velik interes.


 Organizator događanja je Grad Kutina i Savjet mladih, a suorganizator Pučko otvoreno učilište. U ime Grada predavanju je nazočila pomoćnica pročelnika za društvene djelatnosti Kornelija Marošević.