Popovčani i JU PP Lonjsko polje na 27. Viroexpu

Turistička zajednica Grada Popovače, Vinarija Miklaužić, obrt za proizvodnju slastica „Marta i Medo“ i obrt „Hashtag Bags“ s područja Popovače te Javna ustanova Park prirode Lonjsko polje izlagali su na 27. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO u Virovitici.

Ovogodišnji sajam otvorio je premijer Andrej Plenković kazavši kako je Viroexpo danas izuzetan sajam koji iz godine u godinu nudi sve bogatiji sadržaj.  Posjetitelji su tako proteklog vikenda mogli uživati na više od 21 tisuću kvadrata prostora s 505 izlagača iz Hrvatske i inozemstva, te raznovrsnom zabavnom sadržaju i delicijama.

Izvor: https://viroexpo.com.hr/

“Broja obrta u RH je u posljednjih osam godina porastao za 50 posto. To je važan podatak i govori o pozitivnim ekonomskim i poslovnim preduvjetima. S ukupno 112.000 obrta u Hrvatskoj, njihov broj je samo u prošloj godini narastao za 10 posto, ljudi se odlučuju otvarati obrte” – rekao je premijer uz  čestitku organizatorima na kontinuitetu ove manifestacije, koja je izvrsna prilika za sve izlagače i pokretač razvoja gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede.