Održana skupština DVD-a Moslavačka Slatina

DVD Moslavačka Slatina održao je redovnu godišnju skupštinu na kojoj je istaknuto kako su uspješno izvršene sve planirane aktivnosti.

„DVD Moslavačka Slatina tijekom prošle godine nije imao nekontroliranih požara što potvrđuje da smo kvalitetno odradili preventivne aktivnosti. Mještani su bili pažljivi te nas obavještavali o svojim namjerama spaljivanja korova. Dežurali smo po rasporedu, čistili smo spremište i održavali opremu te održavali okoliš“- podsjetio je predsjednik Društva Dubravko Kovačić napomenuvši da članovi, iako ih nema mnogo, izvršili su i detaljno pospremanje tavana kao i sanaciju krovišta promjenom crijepova oštećenih od nevrijemena.
Pored redovnih aktivnosti, u nadolazećem razdoblju plan je ožbukati zidove na spremištu, uvesti gradsku vodu u objekt doma te obojati fasadu na vatrogasnom domu i tornju.

Okupljene članove i goste na ovogodišnjoj skupštini DVD-a Moslavačka Slatina u ime gradonačelnika i Gradskog vijeća pozdravio je gradski vijećnik i donedavni predsjednik Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres.