NK “Naftaplin” Stružec održao godišnju skupštinu

NK „Naftaplin“ iz Strušca održao je godišnju skupštinu na kojoj je podneseno Izvješće o radu i Financijsko izvješće za 2023. godinu, kao i Plan rada i Financijski plan za 2024. godinu.

„NK Naftaplin Stružec se redovno natjecao u 2. ŽNL nogometnog središta Kutina u sezoni 2022/2023 te se trenutno natječe u 2.ŽNL nogometnog središta Kutina u sezoni 2023/2024. Sami rezultati u navedenim natjecanjima su ispod očekivanih i nadamo se da će se popraviti kroz 2024. godinu. Klub se također natjecao u kup natjecanju na području NS Kutina.

Što se tiče ostalih aktivnosti treba izdvojiti sljedeće: priprema igrališta za odigravanje nogometnih utakmica te održavanje istoga redovitom košnjom i valjanjem, uspješno organiziranje nogometnih utakmica i u skladu sa propozicijama.

Također, treba istaknuti da smo u 2023. uspjeli nabaviti dosta nove sportske opreme – lopti, dresova i pomagala za treninge, a nedavno su nabavljene i nove trenirke koje će uskoro biti podijeljene igračima.

U 2023. smo imali i značajnija ulaganja u infrastrukturu gdje je, uz pomoć Grada, na klupskim prostorijama zamijenjena većina vanjske stolarije, uređeni su sanitarni čvorovi, nabavljen je novi frižider i dodatno je uređena društvena prostorija. Krajem godine nabavljen je i novi stroj za ocrtavanje linija nogometnog terena, a u tijeku je i postavljanje rasvjete na glavnom igralištu – u sklopu tog projekta razvedene su električne instalacije i postavljeni betonski temelji za stupove rasvjete“ – poručuje vodstvo NK Naftaplina naglašavajući problematiku formiranja mlađih kategorija igrača zbog nedostatka djece u mjestu, ali i interesa za bavljenje sportom.

Što se tiče Plana rada za 2024. godinu on obuhvaća organizaciju i održavanje utakmica, zamjenu stolarije na vanjskom dijelu zgrade, izrada glazure, zamjena rasvjete na betonskom igralištu, održavanje igrališta i uređenje mreže iza golova, nabava dodatne sportske opreme, organizacija memorijalnog turnira…

Ispred Grada Popovače skupštini je nazočio zamjenik Grada Popovače Lovro Miklaužić koji je klubu zaželio više sreće na terenu u ovoj godini, što bi dovelo ujedno i do boljeg rezultata.