Održana Skupština KUD-a “Mijo Stuparić”

Vesna Bolešić i sljedeće će četiri godine biti predsjednica velikoludinskog Kulturno-umjetničkog društva „Mijo Stuparić“.

Skupština društva potvrdila je novi mandat dosadašnjem vodstvu koje se u proteklom jednogodišnjem razdoblju iskazalo sa 72 aktivnosti. Uz nastupe, organizaciju manifestacija i radionica, društvo je zabilježilo i sudjelovanja na regionalnim i županijskim smotrama, Vinkovačkim jesenima te Međunarodnom festivalu folklora u Budvi.

Što se tiče planova, budući da društvo ove godine bilježi 30. obljetnicu postojanja, uz one koji su dugogodišnji, organizirat će se i proslava jubileja uz prigodnu promociju tiskovine koja se priprema za tu prigodu.

Skupštini su nazočili i predstavnici općine i Općinskog vijeća. Načelnik Dražen Pavlović čestitao je društvu na radu u proteklom razdoblju, ali i na brojnim aktivnostima kojima je ludinski kraj promovirao diljem zemlje i svijeta te brojnim projektima za koje su ostvarili financijska sredstva od strane županije, Ministarstva kulture i medija te sponzora. Članovima je zaželio puno uspjeha i u ovogodišnjem radu te je izrazio i financijsku pomoć općine u istom.