Fotografija “Moslavka” dobila pohvalu na 3. Nacionalnom natječaju za hrvatsku vinsku fotografiju

Vinska fotografija „Moslavka“ koja je nastala u vinogradu Ivice Florijanovića u Popovači, a čiji je autor Daniel Pavlić iz Hrvatske Kostajnice, dobila je pohvalu na 3. Nacionalnom natječaju za hrvatsku vinsku fotografiju.

Tema je natječaja bila “Kušlec i vino kao potvrda ljubavi”, a Pavlić je jedini predstavljao Sisačko-moslavačku županiju.

Prvu nagradu stručnoga ocjenjivačkog suda, u kojem su bili vrsni hrvatski profesionalni fotografi Goran Matošević, Bernard Čović i Mišo Lišanin kao predsjednik, dobio je Krešimir Komorčec iz Ivanca za fotografiju Zlatne gorice. Drugu nagradu osvojila je Vedrana Orlović iz Zagreba za fotografiju Cuvée sunoir zimi, podrumi Kolar, dok je treću nagradu dobio Goran Grudić iz Čavala za fotografiju Takale. Stručni ocjenjivački sud posebno je pohvalio još i Nevena Jurjaka iz Umaga za fotografiju Berba na Punti Greci te Valentinu Valjak iz Križevaca za fotografiju Godine rada. Nagradu publike osvojila je Srednja gospodarska škola Križevci za fotografiju pod nazivom Jesenske radosti.