Doček Nove godine u Popovači

Na Trgu II ispred Doma kulture u Popovači, pod pokroviteljstvom Grada Popovače, a u organizaciji gradske Turističke zajednice, građani su dočekali Novu 2024. godinu uz DO TU bend. Nastavak je to tradicije kako Popovčani i gosti imaju organiziran doček novogodišnje noći, a koji prati i gastronomska ponuda.

Glazbenici su brojnim hitovima zagrijali publiku, a nakon odbrojavanja, u ponoć su svi okupljeni uživali u raskošnom vatrometu te čestitkama punima nade i dobrih želja.

Ovom tradicionalnom dočeku prethodio je Dječji doček, a koji je drugu godinu zaredom održan u Popovači. Brojni su mališani uz svoje roditelje uživali u nezaboravnom provodu i odličnoj zabavi uz prigodan program tijekom kojeg su ih uveseljavali brojni animatori te Moto mrazovi, a prilike je bilo i za pjesmu, ples, te dječji šampanjac nakon prigodnom odbrojavanja i balon eksplozije u podne.

Obje su zabave dugo potrajale, a podržali su ih i predstavnici Grada. Gradonačelnik Josip Mišković prigodno je čestitao Novu godinu u ponoć.