Skupština Udruženja obrtnika Kutina

Nastavljen je trend otvaranja novih brta na području Kutine, Popovače i Velike Ludine. U Udruženju obrtnika Kutina koje okuplja obrtnike s ovog područja trenutno je upisano 645 obrta, što je 40-ak obrta više u proteklih godinu dana.
„To pokazuje da su ljudi prepoznali obrništvo kao priliku za svoj osobni razvoj i napredak. Oni znaju da se ne mogu preko noći obogatiti, ali svojim radom mogu ostvariti svoje ciljeve.“, rekao je Tomislav Marmilić, predsjednik Udruženja obrtnika Kutina.

Tomislav Marmilić, predsjednik UO Kutina

Svim novi obrtnicima predsjednik Udružena čestitao je na odvažnosti i na  na tome što su odlučili ostati ovdje, u svom kraju i Hrvatskoj i na taj način dati svoj doprinos gospodarskom i društvenom razvoju. Udruženje obrtnika pomoći će im da razviju svoje poslove.“, rekao je Tomislav Marmilić, predsjednik Udruženja obrtnika Kutina.

     Istaknuo je da će Udruženje obrtnika i dalje raditi u interesu svojih članova te će u ostvarivanju tih ciljeva i dalje surađivati sa Obrtničkom komorom SMŽ, HOK-om i gradovima i općinama u kojima djeluju obrtnici. Posebno je naglasio izuzetno dobru i plodonosnu suradnju s Ivankom Čačić, predsjednicom županijske obrtničke komore.

     Ona se složila u ocjeni kako je suradnja izuzetno dobra i da je do sada dala dobre rezultate te se nada još većim zajedničkim uspjesima. U ime gradonačelnika Kutine obrtnike je pozdravio Hrvoje Krmelić koji im je čestitao na uspjesima i zahvalio na dobroj suradnji te je rekao kako će nastojati tu suradnju unaprijediti.