Popovača vraća naknade predsjednicima Mjesnog odbora – prijave kandidatura moguće danas do 20 sati, a sutra do ponoći

3. prosinca održat će se izbori za članove Vijeća mjesnih odbora na području Grada Popovače. Na nedavno održanoj sjednici Gradskog vijeća, vijećnik Hrvoje Vuić (HDZ), upitao je stoga gradonačelnika hoće li se predsjednicima Mjesnih odbora vratiti naknada za njihov rad.

Gradonačelnik Josip Mišković odgovorio je kako je povratak naknade dogovoren na kolegiju Ureda gradonačelnika te kako će ista iznositi 50 eura mjesečno. Ta informacija svakako bi trebala biti dodatna stimulacija za aktivno uključivanje u rad Mjesnih odbora te zastupanje prijedloga i ideja građana, a koji će doprinijeti razvoju i kvalitetnijem životu u svakom pojedinom naselju.

U svezi provedbe izbora za članove Vijeća mjesnih odbora Grada Popovače koji će se održati 3. prosinca 2023.g., s obzirom da rok za zaprimanje lista kandidata i kandidatura istječe 15. studenog 2023.g. u ponoć, Gradsko izborno povjerenstvo grada Popovače objavilo je kako će se zaprimanje prijedloga lista kandidata i prijedloga kandidatura, osim u već ustaljenom terminu, radnim danom od 7 do 15 sati, iznimno odvijati danas do 20 sati te sutra do ponoći.